© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

© Chretien Paesen

Nieuwe clublokalen TC Excelsior plechtig geopend

Tientallen leden kwamen zondagmorgen naar het nieuwe clublokaal van de tennisclub Excelsior om er de nieuwe accommodatie officieel te openen. Burgemeester Steven Vandeput en schepen Habib El Ouakili knipten het lint. Het clubhuis van TC Excelsior heet voortaan Gravel.

Chretien Paesen

Sinds drie weken heeft de club ook een nieuwe voorzitter: Joeri Swennen. Die leidde deze plechtigheid en gaf toelichting. "Heel het lokaal werd gestript en voorzien van nieuwe ramen, vloeren, een nieuwe bar, inrichting en verlichting", aldus Swennen. "Kosten noch moeite werden gespaard en dit is het resultaat. Het clublokaal is een toonbeeld van evenwicht tussen licht, kleur en ruimte. De vele hoeken en plateaus bieden de gezelligheid die babbel na het spel zo aantrekkelijk maakt."

Oude club met veel jong leve

De TC Excelsior (1915) heeft, ondanks haar eerbiedwaardige leeftijd, aan dynamisme niets verloren. Integendeel. Met acht tennisvelden en drie padelpleinen biedt de club haar 620 leden aan wat ze nodig hebben. Jong en ouder – de jongste is 4 het oudste lid heeft al 86 op de teller – vinden er nog steeds hun gading. Voor de jongeren is er Young, de tennisschool waar ze met 260 meisjes en jongens gecoached worden. TC Excelsior organiseert ook toernooien: Qtee Trophy voor de dames en Kambukka Trophy voor de heren. TC Excelsior heeft een bestuur waar de vrouwen in de meerderheid zijn.


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio