© Theo Giesberts

Beringse taekwondo-kleuters weer vol in actie

Sinds de eerste week van september zijn de kleutertrainingen bij Taekwondo Dongji weer gestart. De Kidsgroep, waar de kinderen van 3 tot 6 jaar op een speelse manier kennismaken met de beginselen van de Koreaanse vechtsport Taekwondo, mocht weer veel nieuwe gezichten verwelkomen nadat eind vorig seizoen veel kleuters de overstap naar de Jeugdgroep gemaakt hebben.

Theo Giesberts

Het is weer een gezellige drukte op de taekwondotraining van de Kidsgroep bij Taekwondo Dongji. Sinds de start van het seizoen leven de kleuters zich elke woensdag en vrijdag uit in de sporthal van Beverlo. Inmiddels is deze jongste leeftijdsgroep van Taekwondo Dongji alweer uitgegroeid tot een groepje van meer dan 20 kinderen, die wekelijks op speelse wijze de beginselen van de Koreaanse vechtsport Taekwondo aangeleerd krijgen.

Dit seizoen staat voor hen in het teken van het bestrijden van de Boze Toverheks. Deze gemene vrouw, die met haar betoverde vogels Beringen onveilig komt maken, zal met verschillende aangeleerde taekwondo-technieken door deze kleine Beringse helden bestreden moeten worden. Natuurlijk is alleen het kennen van de verschillende taekwondo-technieken niet voldoende om deze heks te verslaan. Ook zullen de jongste taekwondoka's van Taekwondo Dongji hun lenigheid, motoriek en conditie moeten trainen zodat ze door het moeilijk toegankelijk betoverde bos kunnen trekken om de schuilplaats van de Toverheks te zoeken.

Deze Kidsgroep traint elke woensdag en vrijdag van 17.30 uur tot 18.30 uur in de sporthal van Beverlo en worden begeleid door ervaren trainers.


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio