© CORE Response

Het internet gaat uit zijn dak na flirterige reünie van Jennifer Aniston en Brad Pitt

Na een pauze van bijna 20 jaar zijn acteurs Jennifer Aniston en Brad Pitt nog eens samen verschenen op een scherm. Dat deden ze met een stomende scène uit Fast Times at Ridgemont High, een filmklassieker uit 1982. De chemie tussen de twee is duidelijk nog niet verdwenen en dat is ook menig Brad-en-Jen-fans niet ontgaan. “Je weet dat ik je altijd heel schattig vond, toch, Brad?” deed niet alleen Brad Pitt een beetje blozen.

De laatste keer dat de twee samen acteerden was in 2001, toen Pitt een bijrolletje had in de populaire serie Friends, waar Jennifer Aniston één van de hoofdpersonages speelde. De acteurs vormden een koppel van 1999 tot 2005, toen Pitt haar bedroog met zijn tegenspeelster Angelina Jolie. Sinds dat huwelijk op de klippen liep, zijn Pitt en Aniston vaker in elkaars bijzijn gespot. Genoeg redenen voor fans om hevig te hopen dat de twee acteurs toch ooit terug samenkomen. De scène die ze samen speelden was voor veel fans dan ook het ultieme bewijs dat de twee méér zijn dan gewoon vrienden: “Ze waren overduidelijk aan het flirten.”

Het voormalige koppel deed samen met andere klassebakken als Julia Roberts en Morgan Freeman een ‘table read’, waarbij ze scènes lezen en acteren. Dat deden ze voor het goede doel, om geld in te zamelen voor de strijd tegen het coronavirus.  

(tact)

Meer over Brad Pitt