© Maaike Brems

Lokale sponsors bezorgen BuSO Secundaire Scholen Sint-Ferdinand nieuw busje

Secundaire Scholen Sint-Ferdinand in Lummen is sinds deze week een busje rijker. Dankzij de financiële steun van liefst 23 ondernemingen uit de buurt hebben zij nu kosteloos een gloednieuwe Ford Transit gekregen. Hiermee kan de school de kinderen vervoeren tijdens schoolactiviteiten en leerlingenvervoer.

Maaike Brems

De school is er uiteraard heel blij mee. Daarom een welgemeende blijk van dank aan alle sponsors: Timmermans brandstoffen, Ford garage Bosmans, Dranken Claes, De Luman, Immo Benny Simons, Mallants NV, Bakkerij Coenen, Q-Bus architecten , bakkerij Beckers, Apotheek Adams, Apotheek Panorama, Camps BVBA, Metallix NV, Zakenkantoor Vanotterdijk, KBC Verzekeringen, Huysmans BVBA, EGD NV, DAP Gullivet BVBA, Peter Smets BVBA, Cafe het Hukske, Dekens BVBA, Reactivate en Starsound.

Secundaire Scholen Sint-Ferdinand behoort tot de Campus Sint-Ferdinand in Lummen. De school richt zich op jongeren met specifieke onderwijsbehoeften, autisme en gedrags- en emotionele moeilijkheden. Het onderwijs verloopt op maat van de problematiek van elke jongere, binnen de opleidingsvormen 1, 3 en 4. In het kader van geïntegreerde samenwerking met de andere entiteiten op de Campus Sint-Ferdinand, zal ook de Minderjarigenwerking van het Orthopedagogisch Centrum van het busje gebruik kunnen maken.


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio