© Marie 's Hertogen

Soeptrinette brengt dit najaar soep met babbeltjes in Peer

Dit najaar rijdt de soeptrinette van vzw de Biehal elke woensdagvoormiddag naar een ander kerkdorp van Peer. Aan deze gezellige foodtruck zijn de inwoners van Peer welkom voor een tasje soep en een fijne babbel met buren of toevallige passanten.

Marie 's Hertogen

Woensdag 16 september ging het project van start op het kerkplein in Grote Brogel. Met het zonnige weer kwamen al meteen heel wat bezoekers langs voor een tasje soep. "Door corona zijn we lange tijd binnen moeten blijven, het is fijn dat we op deze manier onze buren in de buitenlucht nog eens kunnen ontmoeten", klonk het.

"Met dit initiatief breiden we het project 'Iedereen aan tafel' uit. Naast onze buurtrestaurants proberen we hiermee op een coronaveilige manier mensen uit de buurt samen te brengen met lekker eten. ‘Iedereen aan tafel’ wordt gesubsidieerd door Leader Kempen en Maasland en het Europese Landbouwfonds."

Benieuwd wanneer de soeptrinette naar jouw buurt komt? Raadpleeg dan de website van Stad Peer: https://www.peer.be/soep-met-babbeltjes


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio