Celebs

Alec Baldwin verwelkomt vijfde kind

Print
Alec Baldwin verwelkomt vijfde kind

Foto: Reuters

Alec Baldwin (62) en zijn vrouw Hilaria (36) kondigden op woensdag op Instagram de komst van hun zoontje aan. Het gaat om hun vijfde kind samen. Het koppel kreeg vorig jaar nog te kampen met twee miskramen, waarover de yogalerares openhartig in het openbaar sprak om het taboe te doorbreken.

Op Instagram deelden Alec en Hilaria Baldwin beiden een foto van hun zoontje dat op woensdag geboren werd. Op de foto is de nieuwste aanwinst van het gezin te zien in de armen van zijn moeder, terwijl de trotse vader hem verrukt aankijkt. Het bijschrift luidt als volgt: “Nummer vijf is er … voor mij nummer zes. Ik hou van je, Hilaria.”

De naam van hun zoontje maakte het koppel nog niet bekend, maar Hilaria Baldwin verwees er wel naar in het bijschrift van haar Instagrampost. “We kregen een baby vorige nacht. Hij is perfect en we kunnen niet gelukkiger zijn”, benadrukt ze. “Blijf aandachtig voor de naam.” Het koppel had samen al vier kinderen: Carmen (7), Rafael (5), Leonardo (3) en Romeo (2). De acteur heeft ook al een oudere dochter, Ireland (24), uit zijn vorige huwelijk met Kim Basinger.

De gezinsuitbreiding van het koppel verliep de voorbij twee jaar niet over rozen. De yogalerares kreeg vorig jaar tot twee keer toe een miskraam, waarover ze openhartig communiceerde met haar volgers. Zo postte ze voor één van haar miskramen een foto van haar zwangere buikje met de zorgwekkende boodschap dat het niet goed ging met haar ongeboren kind op dat moment. Dat deed ze naar eigen zeggen om het taboe op het thema te doorbreken.

LEES OOK. Hilaria Baldwin: “Mijn zwangerschap eindigt mogelijk in een miskraam”

Niet te missen