Onthaalouder Kim trots op àl haar kapoenen

Print
Sint-Truiden - Kim Wouters uit Zepperen is na 12 jaar nog steeds een enthousiaste onthaalouder van Ferm Kinderopvang.

“Ik probeer ervoor te zorgen dat alle kindjes zichzelf kunnen zijn en zich geliefd voelen in de opvang”, zegt Kim. De opvangkindjes komen bij Kim op de eerste plaats en zijn een deel van het gezin: zoon Iljo (10) is hun grote held. Na schooltijd is samen spelen met Iljo een feest voor de kleine spruiten.

Tijdens de voorbije vakantieperiodes stonden de grote broers en zussen in de rij te wachten om nog eens een dagje mee te komen spelen bij hun vroegere onthaalouder. Om beurten konden ze genieten van een dagje plezier. Kim en de kindjes halen het meest voldoening uit de kleine dingen die ze samen doen: bellen blazen en weer terug vangen, een kleine traktatie bij een verjaardag of samen buitenspelen. Steeds met aandacht voor ieder kindje dat aanwezig is.

Met veel overgave en liefde probeert Kim zich elke dag weer in te zetten voor haar opvangkindjes. “Ik ben trots op al mijn kapoenen”, zegt Kim. “Niet alleen op degenen die op dit moment in de opvang zijn, maar op alle kindjes die ik de voorbije 12 jaar onder mijn hoede heb gehad!” Kim hoopt haar werk als onthaalouder nog lang te kunnen blijven doen.

www.samenferm.be/kinderopvang

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio