Mode

‘Thuis’-actrice Tine Priem richt eigen modewebshop op

Print
‘Thuis’-actrice Tine Priem richt eigen modewebshop op

‘Thuis’-actrice Tine Priem richt Gingers op, haar eigen ‘online fashion store’. Foto: carlo coppejans

In Thuis is haar personage Tamara steevast op de hoogte van de laatste mode, maar ook naast de set moet je Tine Priem (31) niets proberen wijs te maken over fashion en styling. Zowel in haar video’s op YouTube als haar foto’s op Instagram prijst ze regelmatig verschillende merken en boetieks aan.

Het was dan ook maar een kwestie van tijd voor de actrice een eigen shop zou openen. Aan het einde van de maand is het zover. Samen met een van haar beste vrienden, musicalacteur Christophe Coenegrachts, richt ze Gingers op. Een ‘online fashion store’ is dat, met kledij en accessoires van verschillende merken voor vrouwen. Vanwaar de naam Gingers? “Het is een naam die voor ons uniek, stoer en vrouwelijk klinkt. Een aparte maar toch toegankelijke stijl is waar onze kledij voor staat.”

Voorlopig valt op de website van Gingers nog niet veel te beleven. Wie nieuwsgierig is naar wat Priem en Coenegrachts allemaal in de aanbiedingen hebben, moet zijn e-mailadres achterlaten. Dan krijg je, wanneer de site op vrijdag 18 september online gaat, een seintje in je mailbox.

Niet te missen