© Kari Feys

Rocken voor het goede doel

Op 7 maart organiseerden enkele muziekliefhebbers Rock Bilzen, een tweejaarlijks festival met cover- en tributebands waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar steunde de organisatie Ter Heide. Ondanks de onzekere tijden, mocht de organisatie toch een groot aantal bezoekers ontvangen en zamelde ze een mooi bedrag in. Eind augustus waren de bezielers welkom in Ter Heide.

Kari Feys

Op de affiche van dit jaar stonden Caveman, Jeff B.R.I.C.K. en U2.be. Het werd een stevig feestje in De Kimpel in Bilzen, met ca. 600 bezoekers. Ook Frank Smits, directeur zorg van Ter Heide, en enkele medewerkers van Ter Heide waren van de partij. Frank vertelt: “De sfeer zat er goed in in De Kimpel. Ik heb genoten van de goede muziek en de enthousiaste optredens. Super georganiseerd. Een pluim voor de organisatoren.”

Het coronavirus gooide nadien wat roet in het eten, maar eind augustus waren de bezielers van Rock Bilzen eindelijk welkom in Ter Heide voor een klein, coronaveilig bedankje. Ze zijn erin geslaagd om er een fantastisch evenement van te maken en Ter Heide een financieel duwtje in de rug te geven, waardoor de organisatie een nieuwe douchebrancard kan aankopen voor zijn bewoners.


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio