Ahmed Birbouz is 100ste leerling GO! Next Leren & Werken

Print

Hasselt-Centrum

Hasselt - Op vrijdag vier september schreef Ahmed Birbouz zich in als 100ste leerling in de afdeling Leren & Werken van GO! Next Level X.

Ahmed koos voor een gespecialiseerde opleiding als winkelbediende op de expertencampus van Scholengroep GO! Next. “Het systeem dat Leren & Werken aanbiedt is perfect voor mij. De combinatie van de lessen op school met een tewerkstelling tijdens de rest van de week zorgt opnieuw voor motivatie.”

Hoewel het aanbod opleidingen erg breed is, wist Ahmed meteen dat de opleiding als winkelbediende geknipt was voor hem. “De variatie van het werk en de dagelijkse interactie met klanten maakt het voor mij de ideale omgeving om verder te leren.” Dat hij bovendien ook nog wat extra geld kan verdienen op zijn werkplek is natuurlijk mooi meegenomen!

Carlo Gysens, algemeen directeur van Scholengroep GO! Next, is trots op de sterke groei in Leren & Werken. “Dankzij de continue inzet van het team verdubbelde het aantal leerlingen op een jaar tijd, een mooie beloning voor hun toewijding en enthousiasme!”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio