Kinderen genieten in klasbubbels weer van boeken

Print
Riemst - Het nieuwe schooljaar is gestart. Weliswaar verliep de start dit keer toch wat anders dan andere jaren o.w.v. de coronamaatregelen. Stilaan komt het schoolleven terug op gang en mag een klasbezoek aan de bieb niet ontbreken. De kleuters van de derde kleuterklas van juf Cindy van GBS De Klinker Riemst vonden afgelopen week al hun weg naar de bibliotheek.

Aangezien ze te voet kunnen komen, mochten ze de spits afbijten voor een klasbezoek in bubbels. De volgende weken zullen ook de andere kinderen uit heel Riemst naar de bieb kunnen komen en mogen de kinderen weer boekjes ontlenen. Zo’n bezoek gaat wel gepaard met een aantal regeltjes: de klassen kunnen alleen op afspraak op bezoek komen en buiten de normale openingsuren van de boekerij. Wanneer het schema klaar is, zullen de kinderen met het gemeentelijk busje gehaald en gebracht worden en kunnen de boekenwurmen weer hun hartje ophalen.
Deze kleuters vonden het heel leuk om terug naar de bibliotheek te mogen komen en hebben alvast van hun bezoekje genoten.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio