Aangeboden door Iveco

Meteen rijden en later betalen: IVECO Daily helpt bedrijven weer op weg

Meteen rijden en later betalen: IVECO Daily helpt bedrijven weer op weg

Foto: IVECO

De economie heeft de afgelopen maanden klappen gekregen, maar trekt zich stilaan weer op gang. Voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare bestelwagen is er goed nieuws: bij IVECO kun je nu een nieuwe Daily kopen en die pas over zes maanden betalen.

In tijden van crisis is alle steun welkom. Daarom geeft IVECO zijn klanten een duwtje in de rug met een uitzonderlijke actie: Drive now, pay later. Je vertrekt vandaag met een gloednieuwe Daily, de betaling volgt pas zes maanden later. Zo houd je als bedrijf nog voldoende cashflow achter de hand om de belangrijke heropstart de komende maanden in goede banen te leiden. Met deze deal wil IVECO zijn klanten helpen om hun activiteiten succesvol te hervatten en deze moeilijke tijden door te komen.

Ruimste bestelwagen

Het belang van thuisleveringen is de afgelopen maanden alleen maar toegenomen. Door de tijdelijke sluiting van fysieke winkels vonden nog meer consumenten de weg naar e-commerce. Door zijn zeer brede gamma is de IVECO Daily ideaal om dergelijke bestellingen – van kleine pakjes tot grote meubels – op hun bestemming te krijgen. Dankzij de verschillende wielbasissen (drie), dakhoogtes (drie) en voertuiggewichten (vijf) vindt elk bedrijf wel een Daily op maat. De lengte van de laadruimte schommelt tussen 2,61 en 5,125 meter. Het laadvolume bedraagt tussen de 7,3 en 19,6 kubieke meter. Geen enkele andere bestelwagen kan hieraan tippen.

Laat hieronder je gegevens achter en word vrijblijvend gecontacteerd over deze tijdelijke, unieke actie door een Iveco dealer in je buurt.

Sterke basis

Elke vakman zal beamen dat degelijk materiaal essentieel is. Precies daarom is de IVECO Daily zeer populair in de bouwsector. Het stevige ladderchassis werd afgeleid van een vrachtwagen en is dus op zware lasten berekend. De IVECO Daily Cab kan in zijn laadbak zelfs tot 4,9 ton bruto vervoeren. Bovendien is het vlakke ladderchassis zeer geschikt voor maatwerk, zoals een kipper. Je vindt hier de grootste opbouwlengte van de markt en maar liefst zeven verschillende lengtes voor de wielbasis.

Meteen rijden en later betalen: IVECO Daily helpt bedrijven weer op weg
Foto: IVECO

Lage kosten

Kostenefficiëntie is nog een sterk punt van de IVECO Daily. Dat je hem pas zes maanden na de aankoop moet betalen, is uiteraard al een groot voordeel. Maar ook op de langere termijn blijven de kosten laag omdat de ontwerpers altijd de TCO (Total Cost of Ownership) voor ogen hielden. Dat merk je aan slimme vondsten, zoals de goedkoper te vervangen voorbumper uit drie delen, de volledige led-koplampen met lange levensduur, de banden met lage rolweerstand of de lange onderhoudsintervallen van de motoren.

Tot slot werden de twee dieselblokken sinds de laatste update nog wat zuiniger. Er is keuze uit diverse vermogens: de 2.3 liter (116, 136 en 156 pk) en de 3.0 liter (160, 180 of 210 pk). IVECO biedt daarnaast een 3.0-aardgasversie (136 pk) als ‘groen’ alternatief. CNG of samengeperst aardgas is de schoonste fossiele brandstof. Dat rijden op CNG goedkoper is aan de pomp, is ook mooi meegenomen.