© Gerrit Schuermans

Vanaf nu ook Safety Stations op iedere PXL-campus

Toen de coronapandemie uitbrak, besefte Selecta snel hoe belangrijk het was om iedereen toegang te geven tot de nodige beschermingsmiddelen.

Gerrit Schuermans

Marketing manager Dick Deroo geeft duiding: “Als marktleider in België op gebied van koffie-, frisdrank- en snackautomaten besliste Selecta om snel op deze vraag in te spelen en werd de Safety Station ontworpen die beschermingsmiddelen kan verdelen op elke plek waar dat nodig is.” De eerste 50 exemplaren werden begin mei geïnstalleerd in de Belgische stations, maar ondertussen werden er al meer dan 100 geplaatst, vooral op publieke plaatsen (stations, luchthavens in heel Europa en metrostations). Binnenkort volgen nog verschillende shoppingcentra.

Vandaag openen de (hoge)scholen terug hun deuren na de zomervakantie en is het belangrijk is om alle leerlingen toegang te geven tot de noodzakelijke beschermingsproducten. “Hogeschool PXL heeft als eerste in België beslist heeft om 5 Selecta Safety Station te voorzien op hun campussen en zo maximaal in te zetten op een veilige herstart van het nieuwe schooljaar.” zegt Dick Deroo.

Algemeen directeur Ben Lambrechts legt uit: “We hebben eind juni maar liefst 10.000 PXL-mondmaskers verdeeld aan onze community. Sinds die dag zie je ze overal in heel Limburg en ver daarbuiten verschijnen in het straatbeeld.” Omdat we heel vaak de vraag kregen, niet enkel van studenten en collega’s maar ook vanuit ons netwerk, naar een (extra) masker hebben we beslist om deze automaten te installeren. “We verkopen ze aan de studentikoze prijs van 2 euro per stuk aan alle geïnteresseerden.” besluit Ben Lambrechts.


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio