©  Shutterstock

Vakantietip voor volgend jaar? Met de bus tot in India

Graag een wereldreis maken zonder dat je in een vliegtuig moet? Volgend jaar kun je in Brussel op de bus stappen met eindbestemming... India. Vraag alvast enkele maanden vakantie aan, want de heenreis alleen al zal zeventig dagen duren.

vwh

De Indische reisorganisatie Adventures Overland heeft een vakantie aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om een busrit tussen India en Londen. Via verschillende landen worden passagiers tot in Britse hoofdstad gevoerd en vice versa. Met deze trip wil de organisatie de 74ste verjaardag van de onafhankelijk van het land vieren.

Het betreft een hop-on/hop-off formule. Dat betekent dat reizigers op verschillende plekken kunnen op- en afstappen. Zo zal er ook een halte zijn in Brussel. Je kunt je bijvoorbeeld laten voeren tot in Frankrijk, Tsjechië of Thailand om daar je vakantie door te brengen. Of wat dacht je van een bezoekje aan de Chinese muur?

Wie de rit helemaal uitzit, passeert door achttien landen om zeventig dagen later en twintigduizend kilometer verder aan te komen op de eindbestemming. Als alles volgens plan verloopt, vertrekt de bus van voor het eerst op 21 mei 2021. Die rit gaat dan wel van India naar Londen. Momenteel is nog niets bekend over het kostenplaatje van de bijzondere roadtrip.

Op de hoogte blijven doe je via de officiële site van de reisorganisatie.

Meer over Londen

Niet te missen