©  ISOPIX

Te lange broek? Daar heeft topmodel Bella Hadid een oplossing voor

Het Amerikaanse model Bella Hadid heeft een makkelijke manier gevonden om een iets te lange, baggy broek in te korten. En daaraan komt helemaal geen naaiwerk aan te pas.

vwh

 ©  ISOPIX

Bella Hadid is onlangs in de straten van New York gespot in een rechte, wijde jeansbroek in beige. Het model is ontworpen met een man in gedachten, maar steeds meer dames dragen de broeken omdat ze een losse pasvorm hebben. Het exemplaar van Hadid was echter iets te lang voor het model en daar heeft ze iets op gevonden.

In plaats van de uiteinden van de broekspijpen te laten innemen door een naaister, plooide ze gewoon de tailleband om. Door de piepkleine en makkelijk ingreep, kon ze de broek op haar heupen dragen. Door de omplooiing was de voering van de broek een beetje zichtbaar, wat de hele outfit een nonchalante toets meegaf.

Uit de nineties

Het topmodel combineerde de broek nonchalant met een crop top, los overhemd en sneakers, schoudertas, veel gouden kettinkjes en een neutraal mondmasker. Onze tip om de broek niet te laag te laten zakken: draag een riem en plooi de boord om over de riem. Die zie je toch niet en het kledingstuk blijft zitten.

Of je koopt gewoon een broek die de juiste lengte heeft om op je heupen te dragen. Ontwerpen met lage taille, zoals in de nineties te zien op de heupen van onder meer Christina Aguilera, zijn anno 2020 helemaal terug. Onder meer Sofia Richie heeft de trend ook al eigen gemaakt door een lage broek - met open knop - te dragen over haar bikini.

 ©  ISOPIX

Meer over Modetrends

Niet te missen