Unizo Lanaken promoot 'winkelhieren'

Print
Unizo Lanaken promoot 'winkelhieren'

Foto: Eric Bervoets

Lanaken - Met de campagne ‘Winkelhier. Koop bewust bij onze ondernemers’ willen Unizo Lanaken en gemeente Lanaken de zelfstandige ondernemers ondersteunen door hun troeven en meerwaarde in de verf te zetten en door consumenten te sensibiliseren over het belang van lokaal kopen. Want van winkelhieren wordt het ganse land beter.

Erwin Meyers voorzitter van Unizo  Lanaken overhandigde op vrijdag 14 augustus tal van straatoverspanningen aan schepen van lokale economie Astrid Puts. Samen hebben ze 1 boodschap namelijk het sensibiliseren van klanten om de inkopen in eigen gemeente te blijven doen ook in deze moeilijke tijden.

"Als schepen van lokale economie ben ik terecht fier op al het ondernemerschap dat onze gemeente rijk is! Alle diensten en producten kan je vinden op het grondgebied van Lanaken en al deze ondernemers moeten ondersteund worden. Onze ondernemers doen echt hun best om alle regels op te volgen, investeren in handgels, mondmaskers, … en waren vooral bereikbaar ook tijdens de lockdown en nu mogen we iets terug doen! Aldus Astrid Puts schepen van lokale economie Lanaken."

Ook Erwin Meyers van Unizo Lanaken duidt het belang van lokaal aankopen. ‘Aan de hand van deze campagne willen we alle ondernemers van onze gemeente ondersteunen en vragen met aandrang aan de klanten om lokaal te kopen. Want een Winkelhier is een ondernemer van hier, met een fysieke zaak, een webshop of allebei. Een ondernemer die de zaak met passie en kennis van zaken runt. Een Winkelhier staat altijd klaar voor de klanten en investeert in de lokale gemeenschap, zorgt voor tewerkstelling en sponsort lokale initiatieven en verenigingen en dat moeten we samen koesteren.’

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio