Jeugdharmonie Riemst vliegt de wereld rond

Print
Riemst - Van 31 juli tot 7 augustus trok de Jeugdharmonie Riemst op kamp. Door de coronamaatregelen verliep het kamp nu iets anders dan de voorgaande jaren.

Het kampthema “Reis rond de wereld” begon al aan ’t Paenhuys. De ouders konden de jongeren afzetten bij de kiss-and-ridezone om vervolgens in te checken met als bestemming Trois-Ponts.
Iedere dag kwam een ander continent aan de beurt en toverden de zes kookouders een bijpassend gerecht tevoorschijn. En of dat het smaakte. De maaltijden gingen telkens vlotjes binnen.
Naast het repeteren was er ook tijd voor heel wat leuke activiteiten, o.a. speurtocht in de bossen, weerwolven, één tegen allen, vettige activiteit, …
Met de warme temperaturen werd er af en toe ook een duik genomen in hun zwembad.
De laatste avond gaven de jongeren via livestream hun kampconcert dat maar liefst door meer dan 250 mensen werd bekeken. Daarna was het tijd voor de bonte avond waar verschillende acts werden opgevoerd en een echt feestje losbarstte.
Zo liep het kamp 2020 op zijn laatste benen en konden de 30 kinderen, de dirigent en de kookouders terugblikken op een zeer geslaagde editie!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio