KCF Paal-Tervant organiseert Campeones voetbalkamp

Print

Foto: Andre Caubergs

Paal

Beringen - Met twee toptrainers organiseerde KFC Paal-Tervant zijn jaarlijks Campeones voetbalkamp voor spelers van de U6 tot en met de U13. Zo'n 34 spelertjes tekenden een week lang present.

Het zou voor de spelertjes een intense week worden met trainingen, maar tussendoor ook tijd voor wat spel. "Als we trainen is het echt alert zijn en discipline tonen, maar we maken ook tijd om de kinderen wat los te laten zodat ze ook ander plezier kunnen maken", klinkt het bij Stijn Govaerts, trainer van U13 KRC Genk en Tino Crabbé, T1 bij KFC Herent. Maandag en dinsdag kregen ze hulp van PXL-student Viktor, die stage kwam doen. Viktor nam meestal het team 'jong België' onder zijn hoede, Stijn team 'België' en Tino bracht team 'Wheels' de nodige voetbalkennis bij.

Balgevoel aanleren was het grote doel van het kamp. Met et kleine wedstrijd konden de spelertjers de aangeleerde technieken in de praktijk omzetten. Op tijd werd er ook een drank- en versnaperingpauze ingelast, belangrijk tijdens deze warme dagen. De kinderen zelf waren na twee dagen alvast al heel tevreden.

(Foto’s: André C., Stijn G.)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio