©  Shutterstock Instagram

Spelletje voor in je bubbel: de uitdaging met een glas wijn, zoals gezien bij Cameron Diaz

De Amerikaanse actrice Cameron Diaz drinkt weleens een wijntje. Al hoeft dat voor haar niet altijd op de klassieke manier, zo blijkt. Ze waagde zich met een vriendin aan een uitdaging waarbij een glas op een bijzondere manier naar de mond wordt gebracht…

vwh

Voor de zogenoemde wine glass challenge heb je niet veel nodig. Een glas, gevuld met een beetje wijn, een vriend of vriendin uit je bubbel van vijf en een beetje behendigheid. Ga achter elkaar op de grond zitten, alsof je klaar ben om de Marie Louise te dansen. De persoon die eerst zit, klemt de onderkant van een wijnglas tussen de lippen en buigt het hoofd achterover. De tweede persoon, die drinkt. Of beter: probeert van het glas te nippen.

De kunst is om het glas niet te laten vallen en gewoon te laten terugkeren, al zijn Cameron Diaz daar en haar vrienden er niet in geslaagd. De blonde ster, die met Avaline een eigen wijnmerk op de markt heeft, moest het glas opvangen om van een val te redden.

Op TikTok leeft de wine glass challenge. Sommige gebruikers maken het nog een beetje moeilijker door met drie neer te gaan zitten en simultaan wijn achterover te slaan. Letterlijk. Tip: ga in geen geval voor rode wijn. Als het misloopt, krijg je die vlekken heel moeilijk uit je kleren. Witte wijn, rosé, cava of zelfs gewoon water zijn veiligere keuzes. Houd er ook rekening mee dat deze challenge niet de mogelijkheid biedt om anderhalve meter afstand te houden. Als je jezelf eraan wilt wagen, probeer het dan met iemand uit je dichtste bubbel.

View this post on Instagram

@ellefanning @camerondiaz 🍷

A post shared by Dakota Fanning (@dakotafanning) on

Niet te missen