Scouts Rumanzeis beleven geweldig piratenkamp in Büllingen

Print
Riemst - Van 13 tot 22 juli trokken 83 leden van de Scouts Rumanzeis uit Riemst op kamp naar Büllingen. Dit jaar werd het toch wel een speciale kampeditie. Doordat ze met zo’n grote groep waren en aan om de coronamaatregelen tegemoet te komen, moesten ze twee kampweides vastleggen, eentje voor elke bubbel.

Er was een bubbel van de kapoenen en de welka’s en er was er eentje van de jonggivers en de givers.
Dit bubbelsysteem zorgde toch wel voor een extra uitdaging zowel voor de leiding als voor de kookploeg. Maar het is ondanks de begrijpelijke frustraties toch allemaal goed verlopen.
De kinderen hebben zich geweldig kunnen uitleven gedurende deze tien dagen en daarvoor doet de leiding het uiteindelijk.
Als kampthema kozen ze dit jaar ‘Piraten’. In elke bubbel stond dit thema centraal. De kapoenen en welka’s hebben een heuse schattenjacht gedaan. Ook bij de waterspelletjes moesten ze bewijzen dat ze een goede piraat waren door dapper en gefocust te blijven tijdens een ‘storm op zee’.
De jonggivers en givers hebben een namiddag survival opdrachten gedaan op een onbewoond eiland en moesten ook aantonen dat ze waardige piraten waren.
Zo liep een leuk en avontuurlijk kamp al vlug ten einde en kunnen de 17 leden van de leiding terugblikken op een geslaagde kampeditie.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio