Bestuur Neos overhandigt een presentje aan leden

Bestuur Neos overhandigt een presentje aan leden

De bestuursleden van Neos Heers kwamen de afgelopen weken uit hun kot om een bezoekje te brengen aan al hun leden. Foto: FrMi

Heers -

De bestuursleden van Neos Heers kwamen de afgelopen weken uit hun kot om van deur tot deur een bezoekje te brengen aan al hun leden.

“We hebben onze 92 leden hard gemist en wilden hen laten zien dat we blijven doorgaan, tot we weer samen zijn”, legt voorzitter Vital Smets uit. “Verschillende activiteiten moesten door corona geannuleerd of verplaatst worden, zoals enkele daguitstappen en onze meerdaagse naar Zeeland. Daarom besloten we om onze clubbrieven met aankondigingen en activiteiten om te toveren tot een heus boekje van 25 pagina’s. Dit hebben we ingevuld met wat moppen, reflecties, gedichtjes, boodschappen én een vooruitblik naar de komende activiteiten en het blije weerzien. We hopen dat we vanaf september het nieuwe jaarprogramma weer kunnen opstarten, als de coronamaatregelen het toelaten tenminste.” Naast het leesboekje bood het bestuur ook een klein presentje aan. “We steunen onze lokale handelaars, dus krijgen de dames een doosje lekkere pralines en de heren een flesje pittige wijn. Het lidgeld voor 2021 wordt bovendien gehalveerd.”

Frank Missotten


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio