Celebs

Koninklijke familie wenst Meghan Markle een gelukkige verjaardag

Print
Koninklijke familie wenst Meghan Markle een gelukkige verjaardag

De Amerikaanse Meghan Markle viert op dinsdag 4 augustus haar 39ste verjaardag. De vrouw van prins Harry ontvangt veel felicitaties, onder meer van de leden van het Britse paleis.

Vanaf de officiële sociale media-accounts van de koningin, prins William en Kate Middleton en prins Charles zijn felicitaties overgebracht aan Meghan Markle. Kate en William deelden voor de gelegenheid een foto van Meghan die naar een klein meisje lacht met een cupcake in haar hand. “We wensen vandaag een heel gelukkige verjaardag aan The Duchess of Sussex!”, staat erbij te lezen.

Prins Charles en de hertogin van Cornwall deelden een foto van een lachende Meghan met een ballon-icoontje ernaast. “Gelukkige verjaardag aan de hertogin van Sussex!”

Het bericht van de Queen op Twitter bevatte een foto van zij zelf met Meghan Markle tijdens hun uitstap naar Cheshire in 2018. dat was een bijzondere gelegenheid, want het was de eerste keer dat de koningin en Meghan Markle samen op zwier gingen. Ze reisden met de koninklijke trein naar de Mersey Gateway Bridge om die officieel te openen.

De Sussexes zullen deze dag waarschijnlijk privé doorbrengen met hun zoontje Archie in hun tijdelijke huis in Los Angeles. Het paar krijgt volgens de internationale pers gezelschap van Doria Ragland, de mama van Meghan.

Niet te missen