©  AP

Chelsea kan in Champions League tegen Bayern niet rekenen op kapitein Azpilicueta en Pulisic

Bron: BELGA

Chelsea komt gehavend uit de verloren FA Cup-finale tegen Arsenal. Na afloop van de wedstrijd bevestigde coach Frank Lampard dat zijn aanvoerder César Azpilicueta en Christian Pulisic allebei hamstringblessures hebben opgelopen.

Zowel de Spaanse verdediger als de Amerikaanse winger moeten nog onder de scanner maar raken niet fit voor volgend weekend. Chelsea trekt komende zaterdag (8 augustus) naar Bayern München voor de return van de achtste finales in de Champions League. De Engelsen staan voor een loodzware opdracht want ze verloren de heenwedstrijd (eind februari) met 0-3.

Azpilicueta moest tegen Arsenal al na 35 minuten worden gewisseld. Kort na de pauze ging ook Pulisic van het veld. Hij had na vijf minuten de score geopend. Arsenal won alsnog na twee goals van Aubameyang.

Achter de naam van Pedro staat dan weer een groot vraagteken. De Spanjaard kwam voor Pulisic in het veld maar moest in het slot worden gewisseld met een schouderblessure. Volgens Lampard gaat het mogelijk om een ontwrichting. De 33-jarige Pedro is einde contract bij Chelsea en heeft dus misschien zijn laatste match voor de Blues gespeeld. (belga)