© KameraOne

Moeder kan op het nippertje kidnapping vierjarige dochter vermijden

Een moeder uit New Delhi kon net op tijd de ontvoering van haar vierjarige dochtertje dwarsbomen. Twee mannen op scooters probeerden de vrouw met een list naar binnen te sturen, zodat zij achter het kindje konden aangaan. De vrouw ontdekte net op tijd dat de mannen de peuter hadden meegegrist en klampte zich vast aan het kind. Opvallend detail: de ontvoering werd georkestreerd door haar eigen schoonbroer.

De twee mannen op brommertjes proberen te vluchten, dus schreeuwt de vrouw de buurt bij elkaar om ze tegen te houden. Verschillende buren proberen de mannen te grijpen, maar ze kunnen alsnog ontsnappen. Niet veel later kon de politie één van de mannen klissen, waarna ze ontdekten dat het de nonkel van het kindje was die achter de ontvoeringspoging zat.

Het lijkt wel haast Hamlet in het echt: de broer van de vader van het kind, blijkt ziekelijk jaloers op het succes van zijn broer als textielhandelaar. Zelf zit hij diep in de schulden en ziet hij ziet maar één manier om wraak te nemen op zijn broer: door zijn dochter te ontvoeren en losgeld, zo’n kleine 47.000 euro, te vragen. Zowel de nonkel als zijn handlanger werden aangehouden.

bekijk ook

Man ontvoert peuter in supermarkt wanneer oma even niet kijkt

Deurbelcamera filmt man die “wordt ontvoerd door buitenaardse wezens”

(tact)