Parklife XL met Kim In The Middle op de planken

Print
Parklife XL met Kim In The Middle op de planken

Foto: Chretien Paesen

Hasselt-Centrum

Hasselt - De tiendelige reeks van zomerconcerten van Parklife XL in het PXL Paviljoen beloofde stevige, maar ook tedere jazz. Op 19 juli werd die belofte ingevuld door een sprankelende sessie van Kim In The Middle met Kim Versteynen in de hoofdrol.

Kim In the Middle, het kwartet van zingende Kim Versteyen, wordt aangevuld met manlief Arne Van Coillie aan het klavier, Flor Van Leugenhaeghe op de bas en Gert-Jan Dreessen aan de drums. Allemaal professionele musici die muziek doceren en uiteraard graag podia beklimmen. In twee sessies van zes nummers elk liet Kim nogmaals haar kunnen horen en vertolkte meesterlijk het brede scala aan verscheidenheid. ‘The Man with the Child in His Eyes’ van Kate Bush kwam echt binnen en ontlokte terecht handgeklap.

Parklife XL is de muzikale hotspot van Café Café, PXLmusic, de stad Hasselt en restaurant Très Belge. Met wekelijks 4 live concerten, evenveel DJ-sets, en tonnen bubbelgezelligheid, vult ook Café Café de Hasseltse zomerweekends in de gezonde ‘Park’lucht. Andere bevestigde namen zijn onder andere Koen Buyse (1/8), Lili Grace (7/8) en The Bony King Of Nowhere (14/8). Onderhandelingen lopen nog met Novastar, DIRK., PAARD., Mooneye, Black Flower, BeraadGeslagen, Sioen, Milo Meskens en Rhea. Tickets zullen meestal rond de 10 euro kosten. Reserveren is wel verplicht.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio