© KameraOne

Lichaam Glee-actrice Naya Rivera gevonden,

Piru -

Het lichaam van Naya Rivera (33) is na zes dagen teruggevonden nabij het meer Piru in Californië. Dat melden de lokale autoriteiten. De Glee-actrice raakte vermist tijdens een boottochtje met haar zoon.

Bron: BELGA

De Glee-actrice had op 9 juli een boot gehuurd om een tochtje op het meer te maken met haar zoon. Een medewerker van het verhuurbedrijf vond de jongen later die dag helemaal alleen terug in het vaartuig. Hij was ongedeerd, maar zijn moeder was verdwenen. De jongen had aan de agenten verteld dat ze samen in het water aan het zwemmen waren. Zijn mama duwde hem op een bepaald moment vanuit het water op de boot, en toen hij omkeek zag hij haar in het water verdwijnen. Het jongetje had een reddingsvest aan en had zich in een handdoek gewikkeld.

Helikopters

Daarop werd meteen een grootschalige zoekoperatie met duikteam en helikopters opgestart. Maandagmiddag raakte bekend dat een lichaam teruggevonden werd op het meer. “We hebben zes dagen lang tientallen mensen laten zoeken”, vertelt de sheriff op een persconferentie maandagavond. Hij bevestigde dat het wel degelijk gaat om Naya Rivera.

Er is geen aanwijzing dat het gaat om een delict of om zelfdoding, zegt hij. Een officiële identificatie komt nog, maar de autoriteiten kunnen nu al met zekerheid stellen dat het gaat om de actrice. “Dat baseren we op de kleren, de fysieke gelijkenis en de locatie waar het lichaam is gevonden, en op het feit dat niemand anders als vermist is opgegeven”, klinkt het.

Rivera was in alle zes seizoenen van Glee, een populaire Amerikaanse musicalserie die tussen 2009 en 2015 werd uitgezonden, te zien. Ze speelde hierin de rol van cheerleader Santana Lopez.

(belga)

Bekijk hier onze volledige tv-gids

MEEST BEKEKEN VIDEO'S