©  Instagram

Eline De Munck haalt uit naar An Lemmens: “Ik wil geen oorlog starten ...”

“Ik wil niet onbeleefd zijn of een oorlog starten ...”, zegt Eline De Munck op Instagram. Waarna ze fijntjes opmerkt dat een jurk uit de nieuwe collectie van An Lemmens wel heel hard lijkt op een van haar.

“OMG”, zo begint Eline De Munck haar post op Instagram. Ze werd naar eigen zeggen getagd in een foto, waarbij ze “twee keer moest kijken, en zichzelf eens in de ogen wrijven”. Wat op die foto te zien is? An Lemmens in een jurkje uit haar nieuwe, tweede collectie voor het merk LolaLiza, die vanaf woensdag beschikbaar is. Die kleuren en het motiefje lijken hard op een ontwerp uit Deux van Zeb, een collectie van De Munck.

“Ik wil niet onbeleefd zijn of een oorlog starten”, schrijft ze daarbij. Gevolgd door beeldjes van beide jurken en “zoek de zeven verschillen”, waarna ze droog besluit met: “Proficiat met je nieuwe collectie, An Lemmens”.

Vanuit LolaLiza klinkt het dat de gelijkenis “berust op toevalligheden”. “Wij staan voor sterke vrouwen, voor de empowerment van vrouwen. We zijn dan ook blij dat ook iemand als Eline De Munck zich herkent in die stijl, net als An Lemmens een sterke vrouw.”

(tlg, bpr)

 

 ©  Instagram

 

 ©  Instagram

 

 ©  Instagram

 

 ©  Instagram

 

 ©  Instagram

Meer over An Lemmens

Niet te missen