©  Instagram Allison Cottmu

Vrouw van Sean Dhondt: “Als hij niet aan zichzelf gewerkt had, was dit niet blijven duren”

Bron: Dag Allemaal

Sean Dhondt (36) brengt zijn allereerste solosingle uit. Het nummer gaat over de reis naar Californië, de plaats waar hij zijn vrouw Allison leerde kennen. “Ze was aan het dansen en zich keihard aan het smijten, dat vrije trok me aan”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Elf jaar later zijn de twee nog steeds gelukkig samen en wonen ze in het landelijke Tielrode. Ver weg van de nachtclub in Las Vegas waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten. “Als Sean ineens zonder iets te zeggen of te vragen een lekker dinertje voor ons kookt, alles erop en eraan, dan smelt ik”, aldus Allison. Ook Sean voelt de vlinders nog: “Vooral ’s ochtends. Dan sta ik als eerste op en ligt zij daar nog te slapen met de twee katten.”

Al kent elke relatie moeilijkere periodes. “Als Sean in de elf jaar dat wij samen zijn als mens niet gegroeid was, was ’t niet blijven duren. We werken continu aan onszelf en trachten betere mensen te worden.” “We willen elkaar niet veranderen, maar wel aan onze gebreken werken”, besluit ook Sean.

 

 ©  Inge Kinnet

 (evdg)