Kleuters ontvangen kleuterdiploma in coronastijl.

Print

Foto: jean_pierre valkeneers

Diepenbeek - Na een bewogen schooljaar ontvingen zowat in alle scholen kleuters en leerlingen hun diploma´s bij een sobere proclamatie omwille van het coronavirus.

In de vrije basisschool Lutselus ontvingen de kleuters hun kleuterdiploma over de rode loper en onder een ballonnenboog. Na een welkomstwoord door directeur Lize en enkele dansjes van de kleuters werden de ouders door de juffen bedankt voor hun vertrouwen in de school en werd de ouders een verrassingskorfje aangeboden als vervanging van de traditionele receptie.
Eveneens ontvingen de kleuters van Paleis en het wijkschooltje CrijtPaleis hun diploma. Ook hier was corona spelbreker bij de uitreiking. Simpel en kort en met de grootste inachtneming van de veiligheidsvoorschriften. Directeur Elly Maris heette de ouders welkom en had dank voor hun vertrouwen de voorbije jaren. In CrijtPaleis werd een jarenlange traditie in ere gehouden en werden de kleuters die de school verlaten letterlijk door de juffen Joske en Barbara aan de poort uitgeborsteld.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio