CVO Lino dit jaar niet op studiereis naar Engeland

Print
Lommel - Wat een feestelijke editie had moeten worden, eindigde abrupt door het coronavirus. Al 25 jaar reizen de cursisten Engels van CVO Lino via hetzelfde reisbureau naar Engeland om er hun kennis van het Engels in de praktijk te brengen.

Dit jaar zou een oud-cursist, Björn Vanlook, ook zaakvoerder busreizen, de cursisten naar het middeleeuwse Canterbury brengenvoor een ontspannen boottochtje over de rivier de Stour en een gegidste stadswandeling en Leeds Castle met zijn prachtige tuinen. "We zouden ons culinair laten verrassen met een afternoon tea en genieten van de charme van een Brits hotel", klinkt het bij CVO Lino. "De ontgoocheling was groot toen ons avontuur moest geannuleerd worden en het terugkrijgen van de reissom onzeker leek. Gelukkig konden we rekenen op de deskundige aanpak van Hugo Paulissen, zaakvoerder Limburg International Pelt, die ons dossier nauwgezet opvolgde. Dankzij hem hebben we eindelijk ons reisgeld terug, waarvoor onze oprechte waardering. Mocht corona ons gunstig gezind zijn, dan zijn we volgend schooljaar uiteraard opnieuw van de partij."

Wie interesse heeft voor een cursus, kan alvast een kijkje nemen op www.cvolino.be dat vanaf september CVO Cursa Noord zal noemen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio