Kleuters GBS De Driesprong Genoelselderen krijgen diploma

Print

Genoelselderen

Riemst - Maandag 29 juni was het dan eindelijk zover voor de negen kleuters van de derde kleuterklas van GBS De Driesprong in Genoelselderen. Ze namen afscheid van de kleuterschool en zijn nu klaar voor het eerste leerjaar.

Door corona werd het dit jaar een ander afscheid dan de voorgaande jaren. Normaal gezien vieren de kleuters het afscheid samen met de kleuters van de school in Millen aangezien ze samen naar het eerste leerjaar zullen gaan in de school in Genoelselderen. Dit jaar kon dat niet en werd het afscheid afzonderlijk georganiseerd.

Met een paar dansjes die de kleuters zelf mochten kiezen, namen ze samen met juf Linda en juf Miet afscheid van hun kleutertijd. Daarna volgde het hoogtepunt van de namiddag: hun eerste echte diploma. Daar moest natuurlijk op geklonken worden met kinderchampagne en chips. Dit speciale moment vierden ze samen met hun ouders en de leerkrachten, rekening houdend met de geldende veiligheidsmaatregelen. De kleuters staan nu al te popelen om in september naar het eerste leerjaar te gaan, maar eerst gaan ze nog volop genieten van de vakantie.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio