Weekendlessen en probeerdagen bij windsurfclub Sirocco

Print

Foto: Andre Caubergs

Paal

Beringen - Stond je ook al eens te kijken naar windsurfers? Vroeg je je ook af hoe het zou zijn zo vrij rond te varen? Windsurfclub Sirocco organiseert naast jeugdkampen ook regelmatig weekendlessen en probeerdagen.

Door de corona waren er al verschillende weekendlessen en probeerdagen windsurfen afgelast. Het deed deugd deze terug te kunnen organiseren. Zaterdag en zondag waren het de weekendlessen waarbij men tijdens 2 intensieve lessenssessies leert surfen en zo zelfstandig de Paalse plas te bevaren. Na een weekendles biedt windsurfclub Sirocco nog een gratis maandabonnement aan om zo de gelegenheid te geven om verder te oefenen om deze mooie watersport verder onder de knie te krijgen. De volgende weekendlessen vinden plaats op 1 en 2 augustus.
Zaterdag vond dan ook een ‘probeerdag’ plaats. Tijdens deze namiddag krijg je een probeersessie om te proeven van deze mooie sport. Onder begeleiding leer je de eerste stappen te zetten op de windsurfplank. De volgende probeerdagen zijn op zaterdag 1 en 5 augustus.
Uiteraard is voor beiden inschrijven verplicht, want het aantal deelnemers is beperkt.
Voor de jeugdkampen zijn er tijdens het eerste (6 tot 10 juli) het 3de (3 tot 7 augustus) en het 4de (17 tot 24 augustus) nog plaatsen vrij. Het 2de is volgeboekt. Meer info op r www.sirocco.tk.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio