Serviceclub Lions schenkt mondmaskers aan Tevona en Ter Heide

Print
Serviceclub Lions schenkt mondmaskers aan Tevona en Ter Heide

Foto: Jef Gabriels

Genk - Lions Midden-Limburg, een serviceclub die vooral actief is in Genk en omstreken, schonk 700 FFP2-mondmaskers aan Tevona Genk en Ter Heide Genk. Die werden met dank aanvaard.

Lions Belgium besliste na de start van de lockdown in maart om de organisatie Fight against Covid-19 op te zetten en om mondmaskers te verdelen aan organisaties die daar dringend nood aan hebben. Zo zetten ze hun doelstelling 'wij dienen' om in de praktijk.

De begunstigden zijn Tevona en Ter Heide, beiden uit Genk. Tevona biedt woon- en dag ondersteuning aan een 100-tal volwassen personen met een verstandelijke beperking. Ter Heide is een zorgspecialist die professionele ondersteuning biedt aan 430 kinderen en volwassenen met meervoudige beperkingen. In deze instellingen zijn mondmaskers voor de zorgverleners zonder meer een must en dit aanbod is dan ook meer dan welkom.

Johan Withofs, Walter Panis en Dirk Vanclooster van Lions Midden-Limburg overhandigden de 700 hoogwaardige mondmaskers aan Ann Willen en Guido Vandebrouck, vertegenwoordigers van de instellingen, tijdens een eenvoudige en gezellige, maar coronaproof ontvangst.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio