Leerkrachten basisonderwijs Sint-Michiel trotseren hitte om diploma te overhandigen

Print
Leopoldsburg - De leerkrachten van de zesdejaars uit de Basisschool Sint-Michiel brachten afgelopen woensdag het diploma persoonlijk tot bij de leerlingen thuis.

“De kinderen hebben door de coronacrisis een aantal zaken jammer genoeg moeten missen zoals uitstapjes en een schoolreis. Daarom verdienen ze dus een extraatje”, zo was de mening van de enthousiaste leerkrachten. Zo gezegd, zo gedaan: de leerkrachten reden urenlang in feestelijke stijl met twee teams van Ham tot Eksel over Beringen, maar ze doorkruisten vooral Leopoldsburg om zo de belangrijke enveloppes persoonlijk te overhandigen.

De 97 kinderen beschilderden op voorhand grote lakens en versierden dozen die uitgestald werden aan de voordeur. Er ging een team per fiets en per tandem op pad, een ander drietal trotseerde de wegen met een vrolijk versierde auto. Voor de gelegenheid dosten de leerkrachten zich op hun feestelijkst uit. Alle ouders toonden een enorme waardering, het initiatief werd met grote dankbaarheid onthaald. Er waren harten gesmolten en de leerkrachten… smolten bijna letterlijk.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio