Haspengouwse Zaalvoetbalcompetitie breidt uit

Print
Haspengouwse Zaalvoetbalcompetitie breidt uit

Foto: Kris Verbert

Sint-Truiden - De Liefhebbers Zaalvoetbal Cup is de snelst groeiende zaalvoetbalbond van het land. De regionale Limburgse competities, waaronder ook een reeks in Haspengouw, worden volgend seizoen verder uitgebreid.

Ooit wilde Kris Verbert een zaalvoetbalclub beginnen met z'n vrienden, maar in de traditionele bonden is dat heel duur en ingewikkeld. In 2003 richtte hij daarom een nieuwe zaalvoetbalbond op: de LZV Cup (www.lzvcup.be). Compleet het tegengestelde: supergoedkoop en eenvoudig. Alleen het pure zaalvoetballen telt, al de rest werd afgeschaft. Iedereen kan nu op 5 minuten met z'n beste vrienden een eigen club oprichten, en het kost 2x minder dan elders.

Organisator Kris Verbert legt uit: "De LZV Cup groeide in recordtempo naar 760 clubs, en de inschrijvingen blijven toestromen. Mensen verwijzen elkaar door, we hoeven zelf geen reclame te maken. Alles samen hebben we vandaag 12000 spelers."

"Het is zo gemakkelijk dat je zelfs geen bestuur voor je club nodig hebt, één persoon kan alles vlot regelen. Bovendien ligt het inschrijvingsgeld vrij laag, dus je houdt veel over om na de wedstrijden nog wat na te praten bij een glas. En daar draait het tenslotte toch ook voor een stuk om."

Ook in Haspengouw is er een LZV Cup competitie waar nog slechts enkele plaatsen vrij zijn voor wie zich snel aanmeldt.

Meer info: krisverbert@gmail.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio