Billie Eilish ontvolgt iedereen op Instagram maar heeft daar volgens fans een goede reden voor

Zangeres Billie Eilish heeft grote schoonmaak gehouden op Instagram. De Amerikaanse, goed voor zo’n 64,8 miljoen volgers, volgt zelf niemand meer op het sociale medium. Maar daar heeft ze volgens haar fans een goede reden voor.

lla

Volgers haar fans plaatste de 18-jarige zangeres een niet mis te verstane boodschap op haar Instagramstories. “Als ik toevallig iemand volg, die misbruik van je maakte, stuur mijn dan een berichtje. Ik zal hem of haar dan ontvolgen.” Het bericht is inmiddels niet meer beschikbaar maar fans twijfelen niet: de zangeres maakte schoon schip. De actie komt er nadat verschillende wereldsterren, onder wie Justin Bieber, op sociale media beschuldigd worden van seksueel misbruik.

Of de beschuldigingen en de actie van Eilish met elkaar verband houden, is niet bekend maar de zangeres treedt daarmee wel in de voetsporen van onder meer Beyoncé en Adele, die ook niemand volgen op sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Billie Eilish deelt krachtig filmpje over trucje om bodyshaming te vermijden

Billie Eilish zet bodyshamers op hun plaats: “Bevalt het lichaam waarmee ik ben geboren je niet?”