Kleuters Methodeschool Ondersteboven krijgen afscheid in eigen tuin

Print

Foto: Methodeschool Ondersteboven

Leopoldsburg - De kleuters van Methodeschool Ondersteboven krijgen ieder jaar een proclamatie op school. Dit jaar is het een beetje anders en studeren ze af in hun eigen tuin.

Verschillende dagen gaan de kleuterjuffen en meester van het eerste leerjaar op pad naar alle kleuters van de klas. Van ver kan je de muziek horen en de rode loper wordt uitgerold bij de kleuters thuis. Met een afstudeerhoedje op het hoofd, krijgt de kleuter zijn of haar momentje, wat in normale omstandigheden op school zou plaatsvinden.

Een Oscar-uitreiking met het gouden beeldje en het knapje erop, vergezeld van een persoonlijke boodschap, voorgelezen door de klasjuf. Nadien zingen de juffen en de meester een liedje begeleid met de gitaar op het melodietje van 'Vrolijke Vrienden'. De meester legt een eed af waar hij in belooft om in te gaan op de behoeften van het kind. Als laatste wordt het diploma overhandigd door de directie samen met een gepersonaliseerd krantje dat vertelt over het kind zelf. En last but not least een rugzakje met hun naam op gevuld met heel wat lekkers. 

Het afstudeer-team neemt afscheid met het Onderdersteboven-lied klinkend op de achtergrond. Time for a garden party met de familie!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio