BS Stippe Stap steekt duimen omhoog voor iedereen

Print

Hoevenzavel

Genk - Maandag 22 juni om 11.55 uur werd het signaal gegeven vanuit de onderwijsvakbonden om de duimen omhoog te steken voor iedereen die zijn best gedaan heeft om in deze coronatijden het beste van zichzelf te geven om het voor elkaar zo aangenaam mogelijk te maken, voor vrolijker onderwijs. Ook BS Stippe Stap stak de duim omhoog.

"We kennen de helden in de zorgsector, maar we hebben nog meer helden gezien", klinkt het in BS Stippe Stap. "We hebben zo ook helden zien werken in het onderwijs. Daarom vandaag vele kleurrijke vingers omhoog voor de straffe directeur van onze school. Een nieuwe directie die een hele dikke duim verdient om onze school in deze moeilijke tijden toch te doen blijven schitteren. BS Stippe Stap zal nooit vergeten wat juf Katja in 2020 betekent heeft voor de school."

In een versneld tempo werden plannen bedacht en uitgevoerd om de veiligheid op de werkvloer voor iedereen zo optimaal mogelijk te maken. "Slapeloze nachten, roodgloeiende telefoonlijnen, stress, een overvolle agenda aan overlegmomenten, online live sessies... Telecommunicatie werd geboren en gelanceerd door alle klassen van de lagere- kleuterschool. Alles werd door hulp van collega’s, familieleden en externe partners in goede banen geleid om de veiligheidsanalyses op een hoog niveau te brengen zodat de heropstart van de school een feit kon worden."

Vanaf 8 juni was de school weer volledig opengesteld voor ieder kind. "Grote veranderingen in de organisatie en alternerende speeltijden zorgden met grote hulp van een enthousiast team dat we vandaag weer massaal onze duimen in de lucht kunnen steken om onze dankbaarheid te tonen. Respect voor iedereen: een grote V van vingers voor iedereen die ook maar iets met onze school te maken hebben. Op deze manier willen we als onderwijs ons landje een beetje vrolijker maken. Dankjewel!"


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio