Onthaalouder Jessica Kellers legt ouders in de watten

Print
Sint-Truiden - Duo-cadeautjes voor papa én mama bij onthaalouder Jessica in Sint-Truiden.

Onthaalouder Jessica Kellers uit Sint- Truiden werkt reeds sinds 2011 als onthaalouder. Ze is aangesloten bij Ferm Kinderopvang.

Tijdens de Corona-crisis was het rustig bij Jessica in de opvang. “Ik miste de drukte en de gezelligheid van de opvangkinderen. Ik vond het erg belangrijk om de verbondenheid met alle opvangkindjes te behouden. Daarom maakte ik filmpjes voor de kindjes die niet naar de opvang konden komen. Ik vertelde een verhaaltje, of gaf ze een klein opdrachtje”, aldus Jessica.
Eén van de mama’s uit de opvang van Jessica werkt in de zorg. In de besloten facebookgroep van de opvang, postte iedereen een “applaus-filmpje” om de waardering voor deze mama uit te drukken.
Intussen draait de opvang weer op volle toeren. Jessica zegt: “ik geniet er met volle teugen van om weer alle kapoenen te mogen opvangen!”.
Omwille van Corona lukte het niet om met alle kinderen een knutselwerkje te maken voor moederdag. Toch is Jessica de mama’s niet vergeten en zocht ze naar een creatieve oplossing.
Voor vaderdag wordt er volop geknutseld: “We maken niet enkel een cadeautje voor de papa’s. Het worden duo-cadeautjes, zodat ook mama een leuke knutsel krijgt. Iedere papa en iedere mama krijgt een vaasje en een canvas. Daarbuiten worden ook nog enkele andere leuke attenties geknutseld. Het wordt dus een heus verwen-pakket”!

www.samenferm.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio