Celebs

Kendall Jenner wordt slachtoffer van Photoshop

Print
Kendall Jenner wordt slachtoffer van Photoshop

Foto: Photo News

Kendall Jenner is de afgelopen dagen in een wervelwind terechtgekomen op sociale media. Het topmodel werd beschuldigd van het fotoshoppen van een foto waarop ze protesteert voor Black Lives Matter. “Ik heb dat beeld nooit gedeeld”, reageert ze.

De voorbije dagen dook er een foto op van Kendall Jenner met een zwart mondmasker aan en in haar handen een bord met daarop ‘Black lives matter’. In een klap kreeg het 24-jarig model heel wat kritiek over zich heen omdat het beeld er gefotoshopt uitzag en ze dus niet echt aan een van de vele protesten in de VS zou hebben deelgenomen.

Uiteindelijk zag ze zich genoodzaakt om zelf op de kwestie te reageren. “Deze foto werd door iemand bewerkt”, klonk het verontwaardigd op Twitter. “Ik heb dit niet gedeeld.” Ze kreeg meteen de steun van heel wat van haar fans die finaal ook de originele foto vonden en zo konden aantonen dat ze helemaal geen kwade bedoelingen had.

De afgelopen dagen gebruikte ze haar sociale media net om haar steun uit te drukken aan de zwarte gemeenschap. “Voor iedereen die dit leest en voor mezelf: blijf bijleren en lezen over hoe we betere bondgenoten kunnen worden”, schreef ze onder meer.

Niet te missen