Jonge kleuterjuf maakt prentenboek over coronavirus

Print
Jonge kleuterjuf maakt prentenboek over coronavirus

Foto: Shana Coudijzer

Wijchmaal

Peer - Kleuterjuf Shana Coudijzer heeft tijdens de coronaperiode niet stilgezeten. Het coronavirus zette heel de wereld op zijn kop. Hoe leg je nu zoiets uit aan jonge kinderen? Deze kleuterjuf kreeg het idee om een eigen prentenboek te creëren dat op een kindvriendelijke manier de gebeurtenis Covid-19 uitlegt aan jonge kinderen vanaf 2,5 jaar.

Tijdens de sluiting van de scholen startte juf Shana een eigen YouTube-kanaal. Ze begon verhaaltjes te vertellen voor de kleuters van de school FLX- Basisonderwijs. Al snel waren er meerdere ouders die dit zeer interessant vonden voor hun kinderen. Een groot succes! Het voorlezen van verhaaltjes is iets wat juf Shana heel graag doet. Ze besloot daarom een eigen verhaal te creëren dat aan de kleuters kon uitleggen wat er nu allemaal aan het gebeuren was. Het verhaal werd al snel een succes! Er kwam interesse uit verschillende hoeken en verschillende mensen willen een exemplaar. Daarom is deze kleuterjuf op zoek naar een uitgever die met veel liefde haar prentenboek wilt uitgeven!

Bent u een uitgever of kent u een uitgever die zeker interesse heeft in het uitgeven van dit leuke boekje? Neem dan snel contact op met deze enthousiaste juf via het onderstaande mailadres: shana.coudijzer@campusflx.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio