Aangeboden door Swissflex

© Swissflex

Investeren in slaapcomfort? Ook in coronatijden is het een must

Gemiddeld brengen we een derde van ons leven al slapend door in ons bed. Welk bed je uitkiest, heeft dan ook een enorme impact op je slaapcomfort en -kwaliteit. Een nieuw bed koop je dus niet zomaar. Het is een belangrijke investering in de kwaliteit van je leven. Maar hoe vind je nu een bed dat perfect aansluit op je slaapgedrag én voor een goede nachtrust zorgt?

Er is niet één bed dat voor iedereen het beste is. Net zoals bij andere belangrijke aankopen, bijvoorbeeld een huis of auto, moet je voor jezelf eerst bepalen waaraan jij behoefte hebt en aan welke eisen een bed of slaapsysteem moet voldoen om een goede slaapkwaliteit te kunnen garanderen.

De waarde van een goede nachtrustWie ooit al te maken had met onrustige nachten, slaapproblemen of zelfs gezondheidsproblemen door een slecht slaapcomfort, weet wellicht dat kwaliteit ontzettend belangrijk is en dat de waarde van een goede nachtrust zich niet in termen van geld laat uitdrukken. Kritisch zijn bij de zoektocht naar een nieuw slaapsysteem is dan ook noodzakelijk om jezelf een goede of betere nachtrust te garanderen.

Invloed op lichamelijk en mentaal welzijnDat de keuze van slaapsysteem impact heeft op je nachtrust, zal niemand tegenspreken. Bovendien is je slaapkwaliteit en slaapcomfort ook bepalend voor je lichamelijk, mentaal en emotioneel welzijn. Een bed is dus niet alleen functioneel, maar moet ook comfortabel en liefst mooi vormgegeven zijn. Allemaal zaken waar de Zwitserse producent Swissflex rekening mee houdt bij het samenstellen van zijn intelligente slaapsystemen.

Innovatieve slaapsystemenNeem nu de Swissflex Box, de Zwitserse interpretatie van een innovatieve boxspring met geïntegreerde elastische houten latten met de gepatenteerde bridge-technologie. De bridge-veermodules zorgen voor een perfecte ergonomie over het gehele ligvlak en zorgen voor een correcte aanpassing op elke beweging en verandering van lighouding. Behaaglijk comfort is dus zeker gegarandeerd, maar ook qua uitstraling maakt deze boxspring het verschil: zo is de Swissflex Box in acht verschillende uitvoeringen verkrijgbaar met al dan niet verschillende hoofdborden, zijpanelen en pootvarianten.

Liever een bedframeconcept? Dan is de Swissflex Click, een stijlvol modulair bedsysteem, misschien wel een goede keuze waarbij de lattenbodem op de poten is geplaatst en vervolgens de zijpanelen en het hoofdbord worden gemonteerd. En ook hier is een vlakke of zelfs elektrisch verstelbare lattenbodem mogelijk zodat het hele lichaam op de juiste manier ondersteund kan worden en een deugddoende nachtrust gegarandeerd wordt.

Omruilmogelijkheden en garantieOmdat je een bed nu eenmaal voor jaren koopt, is het belangrijk om aan den lijve te ondervinden welk slaapsysteem voor jou perfect is. Online kun je al heel wat informatie vinden, maar de definitieve knoop doorhakken doe je best nadat je minstens enkele minuten zelf op het slaapsysteem hebt gelegen. Ook de informatie van de beddenspecialist is nuttig en goed persoonlijk slaapadvies is haast onbetaalbaar. Al kan het natuurlijk altijd dat je na enkele weken, of soms zelfs maanden, erachter komt dat het niet de juiste keuze was. Vandaar dat Swissflex de mogelijkheid biedt om gedurende negentig dagen het gekozen slaapsysteem te testen en eventueel om te ruilen. Daarnaast biedt Swissflex ook een garantie van tien jaar op al zijn slaapsystemen.

Vind jouw Swissflex-dealerWil je graag meer informatie of eens een Swissflex-slaapsysteem testen op een veilige manier? Ontdek hier de Swissflex-dealer in jouw buurt! In deze coronatijden stellen de Swissflex-dealers alles (beschermende fleece, handgel, mondmaskers, …) ter beschikking om jouw gezondheid en die van hun medewerkers veilig te stellen.

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit.Ontdek meer over de Swissflex bedden en slaapsystemen »