© ISOPIX

Billie Eilish ontwerpt kledingcollectie voor Uniqlo

Na een samenwerking met H&M brengt zangeres Billie Eilish nu ook T-shirts uit bij de Japanse kledingketen Uniqlo. Dat doet ze niet alleen, maar met de medewerking van de Japanse kunstenaar Takashi Murakami.

flb

Met een teaser op Instagram maakte Uniqlo bekend dat het voor een nieuwe collectie samenwerkt met Billie Eilish. De Japanse kledingketen zal een reeks van twaalf T-shirts uitbrengen met daarop ontwerpen van de achttienjarige popster en Takashi Murakami.

De Japanse kunstenaar sloeg eerder al de handen in elkaar met Billie. Zo was hij de regisseur van haar videoclip van ‘You should see me in a crown’ en maakten ze samen al merchandising. Murakami werkte ook al samen met andere grote namen in de modewereld, zoals Louis Vuitton en Supreme.

De T-shirts voor Uniqlo vallen binnen het budget van een veel groter publiek: aan die voor volwassen hangt een prijskaartje van 14,90 euro, aan die voor kinderen 9,90 euro. De collectie is vanaf 25 mei te koop via de webshop, op 29 mei hangt die bij ons in de winkelrekken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Billie Eilish

Niet te missen