Celebs

Adele geeft Harry en Meghan tips

Print
Adele geeft Harry en Meghan tips

Foto: REUTERS

Sinds Harry en Meghan zijn verhuisd naar Beverly Hills zijn ze goed bevriend geraakt met zangeres Adele. De zangeres woont op slechts vijf minuten afstand van het koppel en zou de hertog en hertogin hebben geadviseerd over waar ze met hun zoontje Archie naartoe kunnen gaan zonder lastig te worden gevallen, zo meldt de Britse krant ‘The Mirror’.

Adele, Harry en Meghan zouden al sinds 2018 een goed contact hebben, maar nu ze praktisch buren zijn geworden, is die vriendschap nog een stuk hechter geworden. “Adele houdt van de buurt. Ze heeft de kleuterschool waar haar vierjarige zoontje Angelo zit, ook al aangeraden aan Harry en Meghan. Ook heeft ze een aantal discrete plekken getipt waar ze met Archie heen kunnen zonder te worden overstelpt door fans”, vertelt een bron aan ‘The Mirror’.

Volgens de bron zouden Meghan en Harry eerst kijken hoe hun nieuwe omgeving bevalt voordat ze iets gaan kopen. Met de buren zit het in ieder geval al goed. “Het klikt heel goed met Adele. Meghan bewondert hoe Adele erin geslaagd is om uit de spotlights te blijven ondanks haar sterrendom.”

Andere beroemde buren zijn onder meer Rod Stewart, Sylvester Stallone, Elton John en Serena Williams

Niet te missen