LC Biesen schenkt pedaalemmers aan CAW Limburg

Print
LC Biesen schenkt pedaalemmers aan CAW Limburg

Foto: Ward Mertens

Hasselt-Centrum

Hasselt - CAW Limburg ontving een gift van 1 000 euro van LC Biesen voor de aankoop van pedaalemmers.

CAW Limburg bedankt LC Biesen voor de gift. De aankoop van de pedaalemmers draagt ertoe bij dat cliënten en medewerkers elkaar in een veilige omgeving kunnen ontmoeten.

Over LC Biesen
Lions Club Biesen startte in oktober 2017 in Alden Biesen en bestaat uit 21 dames. LC Biesen zet zich in voor hulp aan minderbedeelden en organiseert regelmatig fundraisingactiviteiten voor het goede doel. Als dames en moeders richt de Club zich hoofdzakelijk naar Moeder en Kind. In het verleden deed zij ook schenkingen aan twee projecten in Afrika en aan lokale groepen in Bilzen en omgeving. Speciaal voor deze coronatijd wil LC Biesen mensen die in deze periode extra getroffen worden een schenking doen.
Voorzitter: Lieve Vansteelant

Over CAW Limburg
Het Centrum Algemeen Welzijnswerk zet zich in voor het algemeen welzijn en verleent hulp aan iedereen met een vraag of probleem. Bij CAW Limburg staat de zorg voor kwetsbare mensen centraal. We streven ernaar mensen terug verbinding te laten maken met zichzelf, hun familie, vrienden, buren en de bredere samenleving. Het CAW versterkt welzijn.
Algemeen directeur: Guy Vanderstraeten


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio