Logieswerkgroepje Riemst werkt 'Tom Waes Fietsroute' uit

Print
Riemst - Door de coronaperikelen moet ook Tom Waes zijn reisverhaal aanpassen. Daarom zal hij deze zomer door Vlaanderen trekken. Waar hij zal passeren, hangt af van de ingezonden voorstellen. Het logieswerkgroepje Riemst werkte alvast een 'Tom Waes fietsroute' uit in de hoop de tv-persoonlijkheid naar Riemst te halen.

Het Logieswerkgroepje Riemst - dit zijn alle geëngageerde gastheren en -vrouwen van enkele B&B's en vakantiewoningen uit Riemst - komt normaal gezien op regelmatige tijdstippen bij elkaar. Nu dit niet kan, houden ze via Whatsapp contact. Gastvrouw Geert Goffin en haar groepje kwamen met het schitterende idee om Tom Waes naar Riemst te krijgen om zijn eigen 'Tom Waes Fietsroute' in te rijden.

Deze fietsroute verbindt de vier streekproducten-makers met elkaar. De toeristen - en hopelijk dus ook Tom Waes - maken er niet alleen kennis met het streekproduct, maar ook met een mooi verhaal achter iedere persoonlijkheid. De vier locaties waar hij zal passeren, zijn het wijnkasteel in Genoelselderen, de geitenboerderij in Membruggen, de jambrouwerij in Val-Meer om te eindigen in de Mergelgrotten in Kanne. Nu duimen dat Tom Waes ook wil genieten van de Riemsterse heerlijke veelzijdigheid!

Jullie kunnen alvast het hele verhaal dat aan Tom Waes gericht is, nalezen op de blog van gastvrouw Geert Goffin:
https://gast-vrij.be/nl/blog/Tom-Waes-Fietsroute-in-Riemst

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio