Hasseltse merchandise startup, Manatee.GG, bespreekt uitbreidingsplannen

Print

Foto: Christiaan Tulleners

Rapertingen

Hasselt - Manatee.GG is een Limburgs bedrijf dat bekend geworden is in de internationale gaming scene voor het produceren van op maat gemaakte kleding en merchandising voor een groot aantal klanten, waaronder het toonaangevende gaming peripheral merk, SteelSeries en elektronica specialist, Alternate.be.

Door custom kleding en merchandise producten te gebruiken, kunnen klanten van Manatee hun merk onderscheidend adverteren. Hoewel het coronavirus ongetwijfeld een negatieve invloed heeft gehad op de recente productiemogelijkheden, heeft Manatee de tijd genomen om hun back-end ontwikkelingsplannen voor de rest van het jaar te versterken, terwijl ze ook online met klanten in contact blijven via sociale media-quizzen en leuke competities.

Als onderdeel van hun uitbreidingsplannen probeert Manatee hun klantenkring te vergroten door kleding en merchandise te produceren voor meer lokale- en nationale bedrijven, evenals voor traditionele sportteams. Manatee, die al kleding heeft gemaakt voor herkenbare organisaties zoals de Universiteit Hasselt (UHasselt) en RFC Huy, kijkt er naar uit om hun uitgebreide kennis en expertise in de komende maanden te gebruiken om kleding- en merchandise-oplossingen voor andere merken aan te bieden.

Business Email - christiaan@manatee.gg


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio