© Ellen Vanleeuw

© Ellen Vanleeuw

© Ellen Vanleeuw

© Ellen Vanleeuw

© Ellen Vanleeuw

© Ellen Vanleeuw

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

VBS Kozen weer gedeeltelijk open op 15 mei

Op 15 mei 2020 is het zover: de van thuis uit studerende kinderen van L1, L2 en L6 mogen gedeeltelijk terug naar school in VBS Kozen.

Ellen Vanleeuw

De klassen zullen opgesplitst worden in twee groepen waarvan de ene groep in de voormiddag naar school zal gaan en de andere groep in de namiddag. Dit om steeds dezelfde bubbels te bewaren van kinderen zowel in de noodopvang, in de klas, tijdens de speeltijd en onder de middag. De school heeft een draaiboek, een risicoanalyse en een hygiëneplan waarin alle veiligheidsmaatregelen strikt in acht genomen worden. Hele schema’s werden hiervoor opgesteld, waaruit duidelijk blijkt dat er uren gepuzzeld werd om elk gezin, elke ouder en z oveel mogelijk kinderen tevreden te stellen.

"Een grote welgemeende dankjewel aan heel het team en aan de directrice van VBS Kozen voor de uren voorbereiding en hun inzet voor pre-teaching. Ze hebben dat tot nu toe schitterend gedaan", klinkt het. "De toewijding, flexibiliteit en creativiteit waarmee de juffen en meesters via digitale kanalen hun leerlingen persoonlijk toespreken, aanmoedigen, verhaaltjes voorlezen, uitleg geven of zelfs werkjes deur-aan-deur uitdeelden voor de allerkleinsten, maakt dat VBS Kozen te maken heeft met een ongezien topteam aan leerkrachten en directie om terecht fier op te zijn."


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio