Samana Genoelselderen brengt meiklokjes bij 80-plussers

Print
Samana Genoelselderen brengt meiklokjes bij 80-plussers

Foto: Miet Debay

Genoelselderen

Riemst - Omdat Bèke Goossens veel meiklokjes in zijn tuin had staan, kwam hij op het idee om de 80-plussers van Samana Genoelselderen er wat mee op te vrolijken. Zo brachten de jongeren van het bestuur op 1 mei de bloemetjes langs.

Op 1 mei deelt men lelietjes-van-dalen uit aan vrienden en geliefden. De traditie zegt dat de witte bloem een teken van het voorjaar is en dat ze tot het volgende voorjaar geluk en gezondheid brengt. Dat laatste is in deze coronatijd toch wel erg belangrijk.

Bèke Goossens, lid van Samana Genoelselderen, had veel van deze bloemetjes in zijn tuin staan. Daarom vroeg hij aan de jongeren van het bestuur, die met Pasen ook al aan alle leden een narcis en chocolade eitjes gebracht hadden, om nu ook deze bloemetjes op 1 mei rond te brengen bij de 80-plussers van Samana Genoelselderen.

Overal werden de bloemetjes dankbaar aangenomen en verscheen er een glimlach op de mensen hun gezicht. Ze vonden dit ook weer een tof initiatief. Maar ze hopen toch dat ze dit jaar nog eens samen kunnen komen in de zaal om elkaar te ontmoeten.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio