© Johnny Cloesen

© Johnny Cloesen

© Johnny Cloesen

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Graag geziene Lonenaar Jules Follong overleden

Op 1 mei werd er in beperkte kring afscheid genomen van Jules Follong. De graag geziene Lonenaar overleed op 26 april 2020 in WZC Orelia Puthof in Borgloon.

Johnny Cloesen

Als je in Borgloon rond liep en je kwam Jules tegen, dan was het altijd grote vriendschap. Als er in Borgloon iets te doen was, dan was Jules ook van de partij. Hij wist als geen andere op zijn manier de ambiance erin te brengen. Op de stroopfeesten was Jules er altijd bij om samen met de artiesten een lied te brengen en dat werd door iedereen wel gewaardeerd.

Jules werd geboren in Broekom in 1944 en kwam later in het centrum wonen. Hij was een graag geziene persoon in Borgloon. Hij kwam ook bij verjaardagen of speciale feesten gewoon even langs met een doos pralines. Ook met Kerstmis was er altijd wel een kaartje van Jules erbij. Velen kunnen dit beamen.

Op vrijdag 1 mei werd er met een kleine groep afscheid genomen van Jules. Velen hadden erbij willen zijn, maar door de omstandigheden kon het niet. Wij zullen Jules nooit vergeten als een bijzonder figuur in Borgloon. De inwoners van Borgloon bedanken Jules voor wat hij voor hen betekende.

Jules Follong

Heel bijzonder, heel gewoon.Gewoon een heel bijzonder persoon.Bekende Lonenaar, vriend van iedereen! Hij is niet meer.Een zwaaiende hand, al van ver.Een bescheiden aanwezige, een goeie eetlust, een brede interesse.Pralines voor verjaardag, druiven voor de zieken, chocolade voor de kinderen,bloemen, de eerste van de maand.Van Cantilone tot Pukkelpop, van tradities tot evenementen…Maar bovenal: een doorgoed karakter, altijd over iedereen positief!Eigen-aardig! Amazing Grace!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio